یک اشتباه رایج در اینستاگرام که میتواند حریم خصوصی شما را به خطر بیندازد استکهلمیان - خیلی از کارب…
انتشار: 2026/07/31 17:29 UTCدریافت: 2026/08/03 19:22 UTCآخرین مشاهده: 2026/08/03 19:22 UTC
یک اشتباه رایج در اینستاگرام که میتواند حریم خصوصی شما را به خطر بیندازد استکهلمیان - خیلی از کاربران اینستاگرام تصور میکنند اگر کسی را آنفالو (Unfollow) کنند، آن شخص دیگر نمیتواند پستهای آنها را ببیند. اما این تصور درست نیست. در اینستاگرام، «فالو کردن» و «دنبالکننده داشتن» دو موضوع جدا هستند. مثلاً شخصی شما را فالو میکند و شما درخواست او را قبول میکنید و شما هم او را فالو میکنید و او هم درخواست شما را قبول می کند. بعداً شما او را آنفالو میکنید. چه اتفاقی میافتد؟ شما دیگر پستهای او را در صفحه خود نمیبینید. اما او هنوز شما را Follow دارد و اگر حساب شما خصوصی (Private) هم باشد، همچنان میتواند پستها و استوریهای شما را ببیند. یعنی آنفالو کردن یک نفر، دسترسی او به محتوای شما را قطع نمیکند. این موضوع میتواند مشکلساز باشد، چون ممکن است افرادی باشند که تمایلی ندارید زندگی شخصی شما را ببینند؛ اما همچنان به پستهای خصوصی شما دسترسی دارند در حالی که شما آن ها را آنفالو کرده اید و یا هرگز دنبال نکرده اید. به همین دلیل برای حفظ حریم خصوصی، فقط لیست کسانی که خودتان دنبال میکنید را بررسی نکنید؛ مهمتر از آن، هر از چندی لیست دنبال کنندگان یا Followers خود را هم بررسی کنید. برخی افراد ممکن است برخلاف میل شما و حتی بدون این که بدانید در این فهرست باشند و به پست های حساب خصوصی شما دسترسی داشته باشند. برای حفظ حریم خصوصی تان: ۱- وارد پروفایل اینستاگرام خود شوید. ۲- روی Followers بزنید. ۳- نام اشخاصی که شما دنبال نمی کنید اما شما را دنبال می کنند پیدا کنید. ۴- گزینه Remove را انتخاب و وی را از دسترسی به پست هایتان حذف کنید. تنها با حذف یک نفر از فهرست دنبال کنندگان (Followers) است که وی دیگر به پستهای شما دسترسی نخواهد داشت؛ مگر اینکه دوباره درخواست فالو بدهد و شما آن را قبول کنید. در شبکه اجتماعی ایسنتاگرام فقط مهم نیست شما چه کسانی را دنبال میکنید؛ مهمتر این است که چه کسی به عنوان دنبال کننده به پست های شخصی شما دسترسی دارد، این بخصوص در صورتی که نوع حساب کاری تان خصوصی (Private) باشد اهمیت دارد.



