📍 اگر از #نقشه گوگل استفاده میکنید، احتمالاً این برنامه مسیرها و مکانهایی را که به آنها رفتهاید…
انتشار: 2026/07/30 11:13 UTCدریافت: 2026/08/07 23:40 UTCآخرین مشاهده: 2026/08/07 23:40 UTC
📍 اگر از #نقشه گوگل استفاده میکنید، احتمالاً این برنامه مسیرها و مکانهایی را که به آنها رفتهاید در بخشی به نام Timeline (تایملاین) ذخیره میکند. #گوگل بهتازگی نحوه ذخیره این اطلاعات را تغییر داده و اکنون بخش زیادی از دادههای #لوکیشن بهجای حساب کاربری، روی خود دستگاه ذخیره میشود. با این حال، اگر نمیخواهید گوگل سابقه رفتوآمدهای شما را ثبت کند، بهتر است این قابلیت را غیرفعال کنید.📱 برای خاموش کردن Timeline (تایملاین) یا Maps History (تاریخچه نقشه)، برنامه نقشه گوگل را باز کنید، روی تصویر پروفایل خود بزنید و وارد بخش Your data in Maps (دادههای شما در نقشه گوگل) یا Settings → Privacy (تنظیمات ← حریم خصوصی) شوید. سپس گزینه تایملاین، تاریخچه نقشه یا Location History (تاریخچه موقعیت مکانی) را پیدا کرده و آن را غیرفعال کنید. ممکن است نام این بخشها بسته به نسخه برنامه یا منطقه جغرافیایی کمی متفاوت باشد.⚠️ خاموش کردن تایملاین به این معنا نیست که گوگل دیگر هیچ اطلاعات مکانی از شما ذخیره نمیکند. اگر گزینهفعالیت وب و برنامهها (Web & App Activity) یا تاریخچه سرویسهای جستوجو (Search Services History) همچنان فعال باشد، ممکن است بخشی از اطلاعات موقعیت مکانی شما در حساب گوگل ثبت شود. برای حفظ امنیت و #حریم_خصوصی بیشتر، این بخشها را نیز بررسی و در صورت نیاز غیرفعال کنید.@PaskoochehBot@Paskoocheh
