❌ قبل از فرستادن عکس، لوکیشن مخفیش رو خاموش کنعکسهایی که با آیفون میگیری ممکنه موقعیت مکانی محل ث…
انتشار: 2026/08/05 10:55 UTCدریافت: 2026/08/07 12:10 UTCآخرین مشاهده: 2026/08/07 12:10 UTC
❌ قبل از فرستادن عکس، لوکیشن مخفیش رو خاموش کنعکسهایی که با آیفون میگیری ممکنه موقعیت مکانی محل ثبت عکس رو هم داخل اطلاعات فایل نگه دارند. قبل از فرستادن عکس میتونی موقتاً لوکیشنش رو حذف کنی:1️⃣ عکس رو داخل Photos باز کن.2️⃣ روی دکمه Share بزن.3️⃣ بالای صفحه وارد Options شو.4️⃣ گزینه Location رو خاموش کن.5️⃣ حالا عکس رو برای طرف مقابل بفرست.👀 این کار فقط موقعیت مکانی نسخهای که به اشتراک میگذاری رو حذف میکنه و اطلاعات عکس اصلی داخل گالری باقی میمونه.برای حذف دائمی لوکیشن یک عکس برو به مسیر زیر:Photos → بازکردن عکس → سهنقطه → Adjust Location → No Location#آموزش📹 آموزش تصویری خرید اشتراک اپل اپس🔖 راهنمای نصب برنامه اپل اپس🙂 ورود به کانال بله اپل اپس📱 ورود به پیج اینستاگرام اپل اپس





